Nowy Serwis, nowe Forum 2008 uwagi techniczne
Re: Nowy Serwis, nowe Forum 2008 uwagi techniczne
Jak mam ustawić te ciastka? W pracy działało bez zarzutu. Tutaj cały czas też aż nagle mnie po wyjściu ze strony mnie wylogowało a cookies nie usuwałam. Na innych forach, na których jestem jest ok.
That's how I survived. Time and time again. That's my secret. I survived because I willed it to be. ... How did I survive apocalyptic fire? I simply refused to feel the flames.
Spróbuj teraz raz jeszcze Jeśli nie to w menyu narzędzia Twojej przeglądarki zezwól na akceptowanie cookie
U mnie wszystko bez zarzutów
U mnie wszystko bez zarzutów
OK działa. Jesteś wielki mistrzu Dzięki bardzo.
That's how I survived. Time and time again. That's my secret. I survived because I willed it to be. ... How did I survive apocalyptic fire? I simply refused to feel the flames.
Nie ma sprawy
BTW Czy chcecie aby portal powrócił czy może lepiej jak go już na stałe nie będzie?
BTW Czy chcecie aby portal powrócił czy może lepiej jak go już na stałe nie będzie?
Ostatnio zmieniony śr sty 30, 2008 7:27 pm przez Dreamer, łącznie zmieniany 1 raz.
To mi akurat bez różnicy. Jak będzie to dobrze, a jak nie będzie to też nic złego sie nie stanie
Portal wydaje mi się niepotrzebny. Forum w zupełności wystarczy.
[quote name='Sasquatch' post='19253' date='śro, 30 sty 2008 - 23:08']Portal wydaje mi się niepotrzebny. Forum w zupełności wystarczy.[/quote]
A więć zostaje bez portalu ///przy okazji w końcu udało mi się spolszczyć QUOTE na CYTAT
A więć zostaje bez portalu ///przy okazji w końcu udało mi się spolszczyć QUOTE na CYTAT
Ostatnio zmieniony śr sty 30, 2008 10:15 pm przez Dreamer, łącznie zmieniany 1 raz.
Dlaczego formatowanie tekstu się zmieniło? Kiedyś zaznaczałam tekst i normalnie pogrubiałam, a teraz mi wyskakuje wiadomość, że mam wpisać tekst, który chcę sformatować. Jest to trochę denerwujące i męczące szczególnie jak przygotowuje się artykuł. Nie można by powrócić do starego sposobu?
Hmmm nie bardzo wiem o co chodzi Sposób się nie zmienił zaznaczasz i pogrubiasz - sprawdzałem i wszystko ok
Na szybkiej odpowiedzi to działa, ale na tej zwykłej wyskakuje mi takie okienko po tym jak zaznaczyłam tekst i kliknęłam żeby zrobił go podkreślił.
http://img265.imageshack.us/img265/694/formatzl7.jpg
http://img265.imageshack.us/img265/694/formatzl7.jpg
Ostatnio zmieniony wt lut 12, 2008 2:26 pm przez Aylinn, łącznie zmieniany 1 raz.