[quote name='Pantanal' post='53238' date='czw, 14 maj 2009 - 16:55']Najlepiej działa broń biologiczna i chemiczna, ale nadal uważam, że omawianie technik wykorzystywanych w III Wojnie na podstawie snu Xiona jest niezdrowe. A sam Xion, jak widze popada w typową taktykę... "Ten, co nie chce nie zobaczy... Ja wiem lepiej, bo osiągnąłem n-te stadium świadomości".[/quote]
Ja osobiście, chciałbym zwrócić twoją uwagę Pentanal, że broń chemiczna to przyszłość, jeśli tego nie potrafisz zaakceptować to trudno, ale prawda mówi za siebie. Jakiś czas temu pisałem o tym na nautilusie, że będzie używany biały pył, ale wtedy nie wiedziałem, że to się będzie się nazywało, ale teraz to już wiem. Okazało się, ze wizja senna się potwierdza.
a tak wygląda efekt tego paskudztwa Zdjęcie nr 1
Zdjęcie nr 2
Zdjęcie nr 3
Już nie chciałem dodawać więcej fotek, bo są zbyt straszne. Można to nazwać białą śmiercią.
III WOJNA ŚWIATOWA WG BIBLII
Re: III WOJNA ŚWIATOWA WG BIBLII
Ostatnio zmieniony czw maja 14, 2009 5:50 pm przez Xion80, łącznie zmieniany 1 raz.
Ewangelia św. Mateusza
24:27 - Albowiem jako błyskawica wychodzi od wschodu słońca i ukazuje się aż na zachód, tak będzie i przyjście Syna człowieczego.
24:28 - Bo gdziekolwiek będzie ścierw, tam się zgromadzą i orły.
24:27 - Albowiem jako błyskawica wychodzi od wschodu słońca i ukazuje się aż na zachód, tak będzie i przyjście Syna człowieczego.
[quote name='MORG' post='53256' date='czw, 14 maj 2009 - 21:35']Pantanal ma po części racje...
Xion80 wizje w snach są z innego wymiaru a gdy interpretujemy go wedle naszego wymiaru w którym żyjemy.[/quote]
MORG, nie pisał by o tym jeśli by to nie miało żadnego pokrycia, powiem szczerze, obawiam się, że oni mogą z tym fosforem polecieć na większą skalę. Mi osobiście się to kojarzy z Biblii jako pierwszy jeździec Apokalipsy, który jedzie na białym koniu i dano mu łuk wielki aby zwyciężał, oczywiście zaznaczam, że to jest tylko moja interpretacja, żeby potem nie było, tak mi się to po prostu kojarzy.
Xion80 wizje w snach są z innego wymiaru a gdy interpretujemy go wedle naszego wymiaru w którym żyjemy.[/quote]
MORG, nie pisał by o tym jeśli by to nie miało żadnego pokrycia, powiem szczerze, obawiam się, że oni mogą z tym fosforem polecieć na większą skalę. Mi osobiście się to kojarzy z Biblii jako pierwszy jeździec Apokalipsy, który jedzie na białym koniu i dano mu łuk wielki aby zwyciężał, oczywiście zaznaczam, że to jest tylko moja interpretacja, żeby potem nie było, tak mi się to po prostu kojarzy.
Ewangelia św. Mateusza
-
- Full Active
- Kontakt:
Ludzie dajcie se siana. Zgadzam się z Xionem może naprawde ma wizje przyszłości? Pożyjemy zobaczymy tak, że wiedz, że jestem z tobą. Każdy ma prawo zamieścić tu swoje zdanie na jakiś temat i nie powinno się tego kwestionować albo powiem inaczej pojeżdzać go od nienormalnych. A propo tematu to nie chciałbym żeby wybuchła IIIWŚ, która jest nieunikniona i najprawdopodobniej wybuchnie, gdy na Ziemi zacznie brakować ropy naftowej. Najpierw był Irak teraz będzie Arabia Saudyjska, a wszysko będzie przez Amerykanów to oni najprawdopodobniej doprowadzą do zagłądy ludzkości. I tak na koniec: Słyszałem z nieoficjalnych źródeł, że Ziemia ma 6 bardzo czułych punktów, w które wypuszczenie bąb wodorowych mogłoby zniszczyć całą planetę czy to prawda?
Ostatnio zmieniony czw maja 14, 2009 7:21 pm przez spacemaster92, łącznie zmieniany 1 raz.
Czy wiesz że tylko jedno naciśnięcie guzika może przekreślić 10 000 lat ludzkiej cywilizacji ? A to ...będzie dopiero początek końca .
"Laa shay'a waqi'un mutlaq bale kul'un mumkin"
"Jedno ziarenko ryżu może przechylić szale. Jeden człowiek może odmienić losy całego świata"
"Laa shay'a waqi'un mutlaq bale kul'un mumkin"
"Jedno ziarenko ryżu może przechylić szale. Jeden człowiek może odmienić losy całego świata"
[quote name='spacemaster92' post='53282' date='czw, 14 maj 2009 - 23:19']Słyszałem z nieoficjalnych źródeł, że Ziemia ma 6 bardzo czułych punktów, w które wypuszczenie bąb wodorowych mogłoby zniszczyć całą planetę czy to prawda?[/quote]
tak, to oczywiste i znane od dawien dawna - nazywamy to czakramami ziemi. wszystkie są w tej chwili w posiadaniu tej paczki popaprańców zwanych Illuminati (czy jakoś tak). wpisz w google czakry ziemi i przełącz sie na grafikę, dostaniesz mapkę .
tak, to oczywiste i znane od dawien dawna - nazywamy to czakramami ziemi. wszystkie są w tej chwili w posiadaniu tej paczki popaprańców zwanych Illuminati (czy jakoś tak). wpisz w google czakry ziemi i przełącz sie na grafikę, dostaniesz mapkę .
[quote name='Erijah' post='55201' date='nie, 14 cze 2009 - 22:10']wszystkie są w tej chwili w posiadaniu tej paczki popaprańców zwanych Illuminati (czy jakoś tak).[/quote]
Czemu sądzisz, że Illuminati to paczka popaprańców?? To samo można powiedzieć np o Masonach i innych tym podobnych.
Czemu sądzisz, że Illuminati to paczka popaprańców?? To samo można powiedzieć np o Masonach i innych tym podobnych.
- Conspiracy
- Zaangażowany Infranin
- Kontakt:
Samo kierowanie się tym co jest napisane w Biblii i interpretowanie na siłę z aktualnymi wydarzaniami jest co najmniej nie na miejscu. Księga napisana ponad 2k lat temu i w dodatku do tej pory nie ma jej oryginalnego wydania - są tylko tłumaczenia tłumaczone z innych tłumaczeń przez co sama treść ulega częstej modyfikacji. Wszyscy w Biblii szukają potwierdzenia swojego punktu widzenia a gdy już znajdą strzępki fragmentów choćby minimalnie odnoszące się do ich wizji to robi się naprawdę ciężko