OBUDŻCIE SIE - już czas.
- Niekwestionowany96
- Infranin
- Kontakt:
Re: OBUDŻCIE SIE - już czas.
Gothic najwidoczniej Pantanal nie widział na forum twoich wyjaśnień...
</div>
[quote name='Niekwestionowany96' post='57905' date='pon, 20 lip 2009 - 14:37']Gothic najwidoczniej Pantanal nie widział na forum twoich wyjaśnień...[/quote]
I właśnie przez niedopatrzenia można czasem napisać niewłaściwe wnioski.
I właśnie przez niedopatrzenia można czasem napisać niewłaściwe wnioski.
- Niekwestionowany96
- Infranin
- Kontakt:
Jestem pewien że nie było to niedopatrzenie lecz poprostu zlekceważenie...
</div>
[quote name='Niekwestionowany96' post='57909' date='pon, 20 lip 2009 - 15:22']poprostu zlekceważenie...[/quote]
No z pewnością, tak zachowują się osoby, które nie chcą by coś zostało im wytłumaczone. A my przymusu tłumaczenia nie mamy, tak samo jak druga strona przymusu słuchania nie ma.
No z pewnością, tak zachowują się osoby, które nie chcą by coś zostało im wytłumaczone. A my przymusu tłumaczenia nie mamy, tak samo jak druga strona przymusu słuchania nie ma.
- Niekwestionowany96
- Infranin
- Kontakt:
[quote name='Niekwestionowany96' post='57911' date='pon, 20 lip 2009 - 16:03']Dokładnie[/quote]
Ale jak nie ci kochani sceptycy, to Niekwestionowany nie mielibyśmy takiej fajnej zabawy
Ale jak nie ci kochani sceptycy, to Niekwestionowany nie mielibyśmy takiej fajnej zabawy
@Maya Myu
Pytanie nadal aktualne.
Pytanie nadal aktualne.
[quote name='Pantanal' post='57956' date='pon, 20 lip 2009 - 20:04']to moze ty sie wysil[/quote]
Nie chce mi się
Nie chce mi się
- Niekwestionowany96
- Infranin
- Kontakt:
Pantanal nie denerwuj się bo jak na Pana w tym wieku to nie wypada
</div>
Nie będę tłumaczyć czegoś do czego dochodziłam własnymi siłami przy małej pomocy osób trzecich, jest to dla za drogocenna wiedza by się nią dzielić. Jeśli Ty nie potrafisz Pantanalu dojść do pewnych wniosków, to już Twoja sprawa.
Nie mam zamiaru użerania się z Tobą tylko dla Twojego widzimisie dojścia do jakichkolwiek wniosków gdyby one nawet nie były prawdziwe. Szukasz taniej sensacji której tutaj po prostu nie znajdziesz.
Jeśli masz obiekcję co do mojego współtworzenia forum zwróć swoje uwagi do Ryśka.
Nie mam zamiaru użerania się z Tobą tylko dla Twojego widzimisie dojścia do jakichkolwiek wniosków gdyby one nawet nie były prawdziwe. Szukasz taniej sensacji której tutaj po prostu nie znajdziesz.
Jeśli masz obiekcję co do mojego współtworzenia forum zwróć swoje uwagi do Ryśka.