Nagły konkurs mikołajkowy INFRA
Nagły konkurs mikołajkowy INFRA
Nasi drodzy forumowicze,
Z okazji Mikołajek/Mikołajków, w każdym razie 6 grudnia dziś o godzinie 20:00 wśród użytkowników naszego Forum (aktywnych w grudniu) rozlosujemy nagrody - 3 książki Dymitra Wereszczagina ufundowane przez Wydawnictwo KOS z Katowic.
Czekajcie na szczegóły! Relacja z losowania na żywo na czacie infry.
PS: Konkurst dotyczy tylko użytkowników aktywnych. Nie dotyczy administratorów i moderatorów.
Z okazji Mikołajek/Mikołajków, w każdym razie 6 grudnia dziś o godzinie 20:00 wśród użytkowników naszego Forum (aktywnych w grudniu) rozlosujemy nagrody - 3 książki Dymitra Wereszczagina ufundowane przez Wydawnictwo KOS z Katowic.
Czekajcie na szczegóły! Relacja z losowania na żywo na czacie infry.
PS: Konkurst dotyczy tylko użytkowników aktywnych. Nie dotyczy administratorów i moderatorów.
Ostatnio zmieniony pn gru 06, 2010 6:40 pm przez Newsman, łącznie zmieniany 1 raz.
Odwiedź witrynę Nieznanego Świata (nieznanyswiat.pl) oraz Księgarni NŚ (nieznany.pl)
Re: Nagły konkurs mikołajkowy INFRA
Po 20. ogłosimy tu listę laureatów.
Odwiedź witrynę Nieznanego Świata (nieznanyswiat.pl) oraz Księgarni NŚ (nieznany.pl)
Zwycięzcami są:
- Xardaxas
- Sandra
- Danut
Każda z tych osób otrzyma egzemplarz książki Dimitra Wereszczagina pt. "Deir V. etap 3. Sztuka". Więcej informacji o książce -TUTAJ-
Gratuluję
Kolejna taka "niespodziewana" loteria już w styczniu
P.S. Wyżej wymienione osoby proszę o podanie adresów do wysyłki książek na PW lub e-mail infra@epoczta.pl
- Xardaxas
- Sandra
- Danut
Każda z tych osób otrzyma egzemplarz książki Dimitra Wereszczagina pt. "Deir V. etap 3. Sztuka". Więcej informacji o książce -TUTAJ-
Gratuluję
Kolejna taka "niespodziewana" loteria już w styczniu
P.S. Wyżej wymienione osoby proszę o podanie adresów do wysyłki książek na PW lub e-mail infra@epoczta.pl
Więcej konkursów wkrótce, lub jak pisał mój kolega z liceum - dyslektyk: "W krótce"...
Ooo...na bogów greckich! To na pewno mój nick? O literka jedna inna o nie czyli już nie wygrałem? ; p
Ostatnio zmieniony pn gru 06, 2010 8:53 pm przez Xrdaxas, łącznie zmieniany 1 raz.
Wow!!!! ale to był szybki konkurs :lol:
"Jestem fanem nauki ale nie jej ślepym wyznawcą"
<a href="https://www.facebook.com/arek.czaja">ht ... k.czaja</a>
<a href="https://www.facebook.com/arek.czaja">ht ... k.czaja</a>
Miła niespodzianka.. Dziękuje bardzo!...
No kto by się spodziewał gratuluje wylosowanym zwycięzcom i sobie. Dziękuje bardzo. Do następnego super-krótkiego infrańskiego konkursu.
Zdziwiłem się nieco jak zobaczyłem ten temat.
Bardzo fajna sprawa, gratuluję zwycięzcom.
Bardzo fajna sprawa, gratuluję zwycięzcom.
Książki dziś zostały wysłane