Jan van Helsing - Ręce precz od tej książki

Książki (również w formie e-book'ów) które warto przeczytać i mieć
Awatar użytkownika
Scoobany
Zaangażowany Infranin
Kontakt:

Re: Jan van Helsing - Ręce precz od tej książki

Post autor: Scoobany »

Link zdechł, jakby ktoś chciał nowy link http://chomikuj.pl/Scoobany46/E-book/UFO+i...i,402359115.pdf
Ostatnio zmieniony ndz lut 20, 2011 6:52 pm przez Scoobany, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Katarzyna_1
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Post autor: Katarzyna_1 »

Nie zdązyłam, a ciekawam bardzo cóz ta książka zawiera. Ręce precz... to intrygujące i kusi, żeby ja przeczytać.

Nie zdązyłam, a ciekawam bardzo cóz ta książka zawiera. Ręce precz... to intrygujące i kusi, żeby ja przeczytać.
"Balbus melius balbi verba cognoscit"
Awatar użytkownika
Rysiek23
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Post autor: Rysiek23 »

[quote name='Orson' post='81507' date='20 luty 2011 - 18:33']Przypominam, że udostępnianie książek, tudzież innej własności intelektualnej związanej z autorskimi prawami majątkowymi jest kradzieżą. Proponuję usunąć linki.[/quote]

A ja przypominam, że dzieła będące wytworem ludzkiej siły kreatywnej są własnością ogółu człowieczeństwa, dla którego są tworzone.
Awatar użytkownika
Rysiek23
Homo Infranius Alfa
Kontakt:

Post autor: Rysiek23 »

Robię to świadomie możesz mnie podać do sądu.
Awatar użytkownika
Newsman
Weteran Infranin
Kontakt:

Post autor: Newsman »

Kontaktując się Adrianie przez tą stronę z Janem van Helsingiem, możesz złożyć na nas oficjalny donos: http://www.jan-van-helsing.de/index.php Przypominam też, że dyskusje nie w temacie oraz próby bicia piany podlegają karze ostrzeżenia. Wątki dotyczące niejasnego statusu wpisów, proszę kierować do administratorów/moderatorów. Służy też do tego pokój: "Skargi".
Ostatnio zmieniony ndz lut 20, 2011 7:36 pm przez Newsman, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ

Wróć do „KSIĄŻKI”