http://www.youtube.com/watch?v=LyEMzvdmktM
Może powinno się zacząć oglądać niektóre filmy pod kątem proroczych przekazów tego co mniej więcej czeka ludzkość w przyszłości?
Oczywiście sama teoria na temat tego filmu jest sporą nadinterpretacją.
[ external image ]
Ciekawe jest również istnienie jakiejś wklejanki w końcówce tego filmiku, bodajże w połowie 42 sekundy pojawia się na moment pewien (rzekłbym) kontrowersyjny obraz Przekaz podprogowy czy zboczenie montażysty?
[ external image ]
Fight Club, M (masonic symbol), Two Towers, Plane... ;)
- Conspiracy
- Zaangażowany Infranin
- Kontakt:
Re: Fight Club, M (masonic symbol), Two Towers, Plane... ;)
faktycznie cos w tym jest :> ja wiem ze masoni i illuminaci sie nie ukrywaja nawet daja nam do zrozumienia ze istnieja wielu tego nie moze zajarzyc - dali nam pelno swoich symboli ( obczajcie logo Toyoty ewidetnie widac oko
jest powiedzenie " najciemniej jest pod latarnia " dlatego sie nie ukrywaja ale ze sie nie mowi o nich to ludzie o nich nic nie wiedza ;P
p.s. moze illuminaci chca zwalic wine na masonow jako swoich podwladnych parobow? i specjalnie zostawiaja slady? pozbywaja sie tych ktorych im nie beda potrzebni
jest powiedzenie " najciemniej jest pod latarnia " dlatego sie nie ukrywaja ale ze sie nie mowi o nich to ludzie o nich nic nie wiedza ;P
p.s. moze illuminaci chca zwalic wine na masonow jako swoich podwladnych parobow? i specjalnie zostawiaja slady? pozbywaja sie tych ktorych im nie beda potrzebni
Ostatnio zmieniony ndz maja 03, 2009 3:28 pm przez Goodwill, łącznie zmieniany 1 raz.
- Niekwestionowany96
- Infranin
- Kontakt:
Podziemny Krąg Film wypas . A co do fabuły i zawartych scen w tym filmie to naprawdę mnie zaskoczyła ostatnia akcja z wyburzaniem budynków. Coś w tym jest... Iluminaci są w śród nas ;\
Ostatnio zmieniony ndz maja 03, 2009 3:52 pm przez Niekwestionowany96, łącznie zmieniany 1 raz.
</div>
Nie no to jest już moim zdaniem doszukiwanie się "spisku" ale ciekawostka warta uwagi.
Co do filmu "podziemny krąg" - jeden z najlepszych swego gatunku :]
Co do filmu "podziemny krąg" - jeden z najlepszych swego gatunku :]
[ external image ]
,, Veni Vidi Vici" - przybyłem, zobaczyłem, zwyciężyłem
Timeo Danaos Et Dona Ferentes
**********Sol Omnibus Lucet!!!**********
,, Veni Vidi Vici" - przybyłem, zobaczyłem, zwyciężyłem
Timeo Danaos Et Dona Ferentes
**********Sol Omnibus Lucet!!!**********
[quote name='Zit' post='52537' date='nie, 03 maj 2009 - 19:31']Nie no to jest już moim zdaniem doszukiwanie się "spisku" ale ciekawostka warta uwagi.
Co do filmu "podziemny krąg" - jeden z najlepszych swego gatunku :][/quote]
Musze się z tobą zgodzić w wielu filmach ludzie trzymają się za ręce tworząc przez to litrę M ale nie oznacza to ze masoni maczali w tym ręce co do burzenia to z tego co pamiętam burzyli budynki największych operatorów kart kredytowych co chyba by pokrzyżowało plany iluminatów.
Co do filmu "podziemny krąg" - jeden z najlepszych swego gatunku :][/quote]
Musze się z tobą zgodzić w wielu filmach ludzie trzymają się za ręce tworząc przez to litrę M ale nie oznacza to ze masoni maczali w tym ręce co do burzenia to z tego co pamiętam burzyli budynki największych operatorów kart kredytowych co chyba by pokrzyżowało plany iluminatów.
"Współczesny świat znajduje się w stanie tak daleko posuniętego rozkładu, iż nie powinniśmy się obawiać, że się nie zawali."
[right]Nicolás Gómez Dávila[/right]
[right]Nicolás Gómez Dávila[/right]
- Conspiracy
- Zaangażowany Infranin
- Kontakt:
[quote name='Ogrzyslaw' post='52543' date='nie, 03 maj 2009 - 22:18']Musze się z tobą zgodzić w wielu filmach ludzie trzymają się za ręce tworząc przez to litrę M ale nie oznacza to ze masoni maczali w tym ręce co do burzenia to z tego co pamiętam burzyli budynki największych operatorów kart kredytowych co chyba by pokrzyżowało plany iluminatów.[/quote]
Litera M w tym kontekście jeśli już cokolwiek oznacza to tłumacząc na polski zapewne jest to Miłość. Jeden mankament to fakt iż angielski odpowiednik tego słowa rozpoczyna się na inną literkę.
Ale nie w tym sęk. Zwykła scena SF. Przecież tak wiele osób się kocha i trzyma za ręce! Oni nie mogą być masonerią
A ja pisałem już nieco wyżej o NADINTERPRETACJI rzeczowej sceny. Amen.
Litera M w tym kontekście jeśli już cokolwiek oznacza to tłumacząc na polski zapewne jest to Miłość. Jeden mankament to fakt iż angielski odpowiednik tego słowa rozpoczyna się na inną literkę.
Ale nie w tym sęk. Zwykła scena SF. Przecież tak wiele osób się kocha i trzyma za ręce! Oni nie mogą być masonerią
A ja pisałem już nieco wyżej o NADINTERPRETACJI rzeczowej sceny. Amen.