http://www.youtube.com/watch?v=0AhPLfQvGr8...player_embedded
A tutaj wywiad z aktorem przeprowadzony przez Alexa Jones'a
http://www.youtube.com/watch?v=g5-HCyrc1sI...player_embedded
Wiadomość wideo Charliego Sheena do prezydenta Obamy
Wiadomość wideo Charliego Sheena do prezydenta Obamy
Ostatnio zmieniony ndz paź 18, 2009 3:57 pm przez Ogrzyslaw, łącznie zmieniany 1 raz.
"Współczesny świat znajduje się w stanie tak daleko posuniętego rozkładu, iż nie powinniśmy się obawiać, że się nie zawali."
[right]Nicolás Gómez Dávila[/right]
[right]Nicolás Gómez Dávila[/right]
- Immortal_girl
- Infrańczyk
- Kontakt:
Re: Wiadomość wideo Charliego Sheena do prezydenta Obamy
Gdy ktoś znany i szanowany, zwraca się z taką "prośbą" i przesłaniem do samego prezydenta, ma oczywiście większe przebicie. Widać, ze człowiek chce znać prawdę, dąży do niej i wie, ze to wszystko to było oszustwo. Ale wątpie, aby powołanie nowej ekipy i rozpoczęcie nowego śledztwa przyniosła jakieś skutki. Kto wie ile ludzi próbujących odkryć prawdę straciło życie..
Jednak dobrze, że ktoś dalej domaga się prawdy. Że ktoś dalej "walczy" i ukazuje, że nie wszyscy ludzie są zapatrzeni dokładnie w to co podają media i rząd a sami chcą poznać prawdę, nie dają się oszukać.
Jednak dobrze, że ktoś dalej domaga się prawdy. Że ktoś dalej "walczy" i ukazuje, że nie wszyscy ludzie są zapatrzeni dokładnie w to co podają media i rząd a sami chcą poznać prawdę, nie dają się oszukać.
Jakoś nie przemawia do mnie osoba samego Sheena, człowieka który nadużywał i pewnie nadal nadużywa alkoholu i narkotyków, został pozwany do sądu przez byłą partnerkę za znęcanie się fizyczne i psychiczne nad nią i ich dziećmi.
Fajnie, że solidaryzuje się z osobami bezpośrednio związanymi z wymienionymi katastrofami, jednakże jak nadmieniłam wcześniej, Sheen nie powinien zabierać się za taką działalność przy swojej reputacji.
Fajnie, że solidaryzuje się z osobami bezpośrednio związanymi z wymienionymi katastrofami, jednakże jak nadmieniłam wcześniej, Sheen nie powinien zabierać się za taką działalność przy swojej reputacji.
- Conspiracy
- Zaangażowany Infranin
- Kontakt:
[quote name='Aelreda' post='62705' date='pon, 19 paź 2009 - 00:56']Jakoś nie przemawia do mnie osoba samego Sheena, człowieka który nadużywał i pewnie nadal nadużywa alkoholu i narkotyków[/quote]
Podobno to otwiera umysł
Co do Sheena to jest nie mniej szemrany niż Alex Jones...
Podobno to otwiera umysł
Co do Sheena to jest nie mniej szemrany niż Alex Jones...