Spotkanie z NPN w Warszawie :)
Re: Spotkanie z NPN w Warszawie :)
Nie przeszkadza mi jego kariera z dwóch powodów.
- wierzę w prawo przyczyny i skutku ,więc skoro ja nikomu źle nie życzę nic złego i mnie nie spotka
- po drugie jestem pewny ,że predzej czy później na jego prelekcji pojawi sie oczytany 10 latek który szybko zagoni go w kozi róg.
Brakiem wiedzy błysnął juz podczas wywiadu w "naszej stacji" gdzie nie potrafił powiedziec jakie promieniowanie ma zamiar badac w kręgach .
Swego czasu oprowadzałem wycieczki ,i wierzcie mi ,są mali goscie tak obcykani że ho ho ,miałem takiego jednego który był zainteresowany ewolucją dinozaurów w ptaki ,poparciem jego teorii była budowa kośca ,zwłaszcza różnorodnośc w ilości kregów szyjnych ptaków ,a były to wycieczki z prywatnych szkół z Wa-wy .Całe moje szczęscie że kocham wszystko co lata i nie tylko i nie bylo wtopy .(a bylo to około 10 lat temu)
Ale w konfrontacji z takim malcem MM podejrzewam szybko poprosi o zmiane pytań
Gorzej jak ch-17 tam trafii
- wierzę w prawo przyczyny i skutku ,więc skoro ja nikomu źle nie życzę nic złego i mnie nie spotka
- po drugie jestem pewny ,że predzej czy później na jego prelekcji pojawi sie oczytany 10 latek który szybko zagoni go w kozi róg.
Brakiem wiedzy błysnął juz podczas wywiadu w "naszej stacji" gdzie nie potrafił powiedziec jakie promieniowanie ma zamiar badac w kręgach .
Swego czasu oprowadzałem wycieczki ,i wierzcie mi ,są mali goscie tak obcykani że ho ho ,miałem takiego jednego który był zainteresowany ewolucją dinozaurów w ptaki ,poparciem jego teorii była budowa kośca ,zwłaszcza różnorodnośc w ilości kregów szyjnych ptaków ,a były to wycieczki z prywatnych szkół z Wa-wy .Całe moje szczęscie że kocham wszystko co lata i nie tylko i nie bylo wtopy .(a bylo to około 10 lat temu)
Ale w konfrontacji z takim malcem MM podejrzewam szybko poprosi o zmiane pytań
Gorzej jak ch-17 tam trafii
Ostatnio zmieniony czw sie 18, 2011 9:31 am przez arek, łącznie zmieniany 1 raz.
<a href="http://www.wmgu-olsztyn.prv.pl">wmgu-olsztyn.prv.pl</a>
Wow Mizera koło Siekierek od kiedy tak bardzo zainteresowała go Bernardyńska ?
A to już są niezłe jaja
''Wraz z Projektem NPN zbadaliśmy i udokumentowaliśmy tysiące niezwykłych zjawisk - mówi.''
Tysiące ? Zatem może on ma większe archiwum od archiwum Rzepeckiego tam też były tysiące obserwacji Takie kłamstwa wciskać to już zenada ale to jedynie Mizera potrafi.
A to już są niezłe jaja
''Wraz z Projektem NPN zbadaliśmy i udokumentowaliśmy tysiące niezwykłych zjawisk - mówi.''
Tysiące ? Zatem może on ma większe archiwum od archiwum Rzepeckiego tam też były tysiące obserwacji Takie kłamstwa wciskać to już zenada ale to jedynie Mizera potrafi.
Bez przesady miażdżącej krytyki w tym artykule nie było .Szkoda Pantanalu ,że nie pofatygował sie tam twój osobisty "przyjaciel" ch-17 (zezik) to by było spotkanie.A ile MM miałby nowych zdjęć do kolekcji
Wcześniej czy później ktoś mu zacznie zadawać pytania .
Nawet na takiej imprezie zjawił sie ktoś kto słucha widać po tym artykule zamieszczonym przez "Redaktora" co ma to wspólnego z NWO - w sumie nic
zainteresować ludzi przez 2 godziny jednym tematem jest naprawdę trudno trzeba mieć charyzmę .
Wcześniej czy później ktoś mu zacznie zadawać pytania .
Nawet na takiej imprezie zjawił sie ktoś kto słucha widać po tym artykule zamieszczonym przez "Redaktora" co ma to wspólnego z NWO - w sumie nic
zainteresować ludzi przez 2 godziny jednym tematem jest naprawdę trudno trzeba mieć charyzmę .
Faktem jest, że relacja pana dziennikarza drastycznie odbiega od opisu lansowanego przez MM. Tam 300 osób tu 35, tam entuzjazm i setki pytań a tu raczej naśmiewanie się itd.
Poza tym zobaczcie jakie on tematy podnosi, wałkuje to samo od wielu lat, no ile można?
Poza tym zobaczcie jakie on tematy podnosi, wałkuje to samo od wielu lat, no ile można?
Ostatnio zmieniony pt sie 26, 2011 3:23 pm przez Rysiek23, łącznie zmieniany 1 raz.
- UFOWORLDNEWS
- Weteran Infranin
- Kontakt:
,,...PS. ale oczywiście przecież Ci co tak głośno szczekają uważają, że mogliby to zrobić lepiej. Tylko dlaczego nie robią?! Proszę bardzo! Możecie się przecież wykazać czymś więcej niż opluwaniem, oczernianiem i pomawianiem ludzi tylko dlatego, że są od Was lepsi. Ale Wy przecież jesteście jedynie śmieciarskimi nickami w necie i wszystko co potraficie, to... wrzeszczeć. Zakłamane, internetowe szuje... Czas zamknie Wam mordy...."- Marcin Mizera
A więc Pan Mizera myśli , że ktoś lubuje się w publicznym podcieraniu ,,sprawą" UFO robiąc z tego SHOW.Toż to propaganda dezinformacyjna ubrana w nędzne łachmany pseudo aktywistycznej hucpy nazywanej ,,badaniami.Tak się kończy parcie na szkło przez siadanie na butelce.A tak swoją drogą oczywiście wszyscy się tu radujemy bo każdy z nas tu wie, że w dawnym jak i obecnym NPN-nie najważniejszy był wizerunek co, w badaniu czegokolwiek nie pomaga.Może podpowiem , że nie warto zaczynać od tyłka strony. trzymamy kciuki za kolejne sukcesy NPN-u.Nie wspominając już o ograniczeniu umysłowym autora powyższego cytatu gdzie ,,ufologia" sięga rynsztoka.
A więc Pan Mizera myśli , że ktoś lubuje się w publicznym podcieraniu ,,sprawą" UFO robiąc z tego SHOW.Toż to propaganda dezinformacyjna ubrana w nędzne łachmany pseudo aktywistycznej hucpy nazywanej ,,badaniami.Tak się kończy parcie na szkło przez siadanie na butelce.A tak swoją drogą oczywiście wszyscy się tu radujemy bo każdy z nas tu wie, że w dawnym jak i obecnym NPN-nie najważniejszy był wizerunek co, w badaniu czegokolwiek nie pomaga.Może podpowiem , że nie warto zaczynać od tyłka strony. trzymamy kciuki za kolejne sukcesy NPN-u.Nie wspominając już o ograniczeniu umysłowym autora powyższego cytatu gdzie ,,ufologia" sięga rynsztoka.
Gdyby Autor arykułu napisał ,że był na spotkaniu i w sumie nic się nie dowiedział bo prowadzący przedstawił jedynie montaż kilkuset zdjec ściągniętych z netu ,a prowadzący spotkanie nie potrafił zainteresowac tym skad inąd ciekawym tematem ,słuchaczy - to byłaby miażdżąca krytyka .
a tak jest ecie pecie
a tak jest ecie pecie
Pamiętam jeszcze jak żył K.Bzowski ostrzegał mnie przed Bernatowiczem i Mizerą jako osoby nie nadające siew ufologii i robiące tanią sensacje to tak dla Waszej ciekawości.